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MEMORANDUM NO:17-04
(FHWA APPROVED 9/29/04)

TO: DISTRICT CONSTRUCTION ENGIN S
DISTRICT BITUMINOUS ENGINEE
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COPIES: David Sadler, Jim Musselman, Duane Brautigam, Greg Schiess
(FHWA), Jim Warren (ACAF) and Bob Burleson (FTBA)

FROM: Ananth Prasad, Director of Construction

SUBJECT: INTERPRETATION OF SUBARTICLE 105-5.6.2 PAVING
TECHNICIANS

Paving of miscellaneous asphalt is exempt from the requirement to have a
qualified CTQP Asphalt Paving Level II technician on the roadway at all times
when placing asphalt mix. The work can be performed by someone under the
supervision of a CTQP Paving Level Il technician in compliance with the
requirements of Specification Section 339.

If you have any questions, please contact David Wang in the State Construction
Office at (850) 414-4152 or SC 994-4152.
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